DIGITAL IT

Am inceput acest proiect in anul 2005 din dorinta de a oferi solutii corecte si la un nivel profesionist in domeniul IT. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si companiilor mici pana la foarte mari. Desi suntem o echipa tanara, ne evidentiem prin inalta specializare a tehnicienilor nostrii, atat in zona hardware cat si cea software, membrii fondatori fiind unii dintre pionerii care au pus bazele unei parti considerabile a retelei de telecomunicatii din Romania.

Orice companie care utilizeaza echipamente informatice poate deveni partenerul nostru!

Timp de rezolvare
Costuri
Flexibilitate
Experienta

SOFTWARE

Suntem la curent cu ultima tehnologie software cu privire la instalare, programare, configurare si securitate. Fie ca discutam despre sisteme de operare, servere sau retele ample, tehnicienii nostri detin experienta si certificarile corespunzatoare pentru a oferi cele mai bune solutii.

Cuvinte cheie

Web, Mail, SQL, DHCP, FTP, PHP, APACHE, DNS, Active Directory, Firewall

HARDWARE

Pentru ca orice software are nevoie de un suport hardware suntem pregatiti si specializati in remedierea problemelor tehnice care pot aparea la orice echipament IT. Oferim service dar si solutii de upgrade pentru retele de calculatoare, servere si statii de lucru.

Cuvinte cheie

Routere, Servere, Statii de lucru, Imprimante, Switch-uri, UPS-uri, Copiatoare, Antivirus, Internet

O privire in urma…

0
SISTEME INSTALATE
0
RETELE CREATE
0
SERVERE COLOCATE
0
COLABORATORI
0
TEHNICIENI
0
DOMENII HOSTING
Contacteaza-ne!

Cand ai intrebari trimite-ne un mesaj iar noi raspundem in maxim 30 min.

Not readable? Change text. captcha txt