PARTENERI

Ne mândrim cu partenerii noștri și cu vorbele frumoase.

OAMENI FERICIȚI

 • Echipa Digital IT s-a remarcat prin profesionalism si competenta pe tot parcursul colaborarii noastre. Ii recomandam pentru serviciile excelente de administrare a serverelor si monitorizare a echipamentelor. Specialistii Digital IT sunt in permanenta la curent cu ultimele tehnologii.

  Ramona Paicu EPS Distribution Grup / General Manager
 • Relatia noastra cu Digital IT a inceput intial prin serviciul de colocare. Ulterior am decis sa extindem colaborarea cu servicii de administrare servere. Echipa Digital IT ne-a convins prin profesionalismul si promtitudinea de care au dat dovada.

  Răzvan MunteanGeneral Manager / RUN Data Solutions
 • Serviciile IT oferite de echipa Digital IT pot fi catalogate cu usurinta prin profesionalism si competenta. Sunt foarte bine pregatiti  technic si pe tot parcursul colaborarii de 6 ani au finalizat cu success toate proiectele.

  Adrian StoianClient Technical Services Manager / Ursus Breweries
 • Compania noastra a externalizat serviciile IT catre Digital IT Consulting, incepand cu anul 2008.  Echipa tehnica alocata companiei noastre administreaza profesionist aceasta activitate, raspunzand prompt si oferind solutiile cele mai bune la toate problemele aparute.

  Tudor FurirManaging Director / Pernod-Ricard Romania
 • De 6 ani ne bucuram de o frumoasa colaborare cu echipa Digital IT! Tanara,pasionata,foarte bine pregatita in domeniul IT, Digital IT este dominata de dorinta de a face lucrurile cat mai bine. Colaborarea cu ei ne-a ajutat sa ne dezvoltam si sa ne organizam mai bine activitatile in cadrul companiei. Recomand cu caldura serviciile unei echipe de specialisti, Digital IT Consulting" Ana Maria Valceanu - MKwave Vision Star

  Ana Maria ValceanuGeneral Manager / MKwave Vision Star

COMPANII

Contacteaza-ne!

Cand ai intrebari trimite-ne un mesaj iar noi raspundem in maxim 30 min.

Not readable? Change text. captcha txt